GFI Control Systems

GFI Control Systems B.V. een business unit van Fuel Systems Solutions (Nasdaq: FSYS), is een vooraanstaande leverancier van alternatieve brandstofsystemen met meer dan 35 jaar ervaring. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en levert componenten en complete systemen aan automobielfabrikanten (OEM), importeurs en gecertificeerde inbouwstations.

Vanuit de kantoren in Italie en Canada wordt een wereldwijd klantennetwerk bediend in de on-road sector (automotive, bus en truck) en de off-road sector (vorkheftrucks, generatoren).

De productenlijn omvat hoogwaardige elektronische brandstofinjectiesystemen geschikt voor een brede lijn motoren die op LPG (autogas) of CNG (aardgas) opereren. De ruime kennis en ervaring in het bedrijf is afkomstig van het voormalige TeleflexGFI in Noord-Amerika, AG Autogas en Koltec-Necam in Nederland.

Alle producten voldoen in ruime mate aan de strenge kwaliteits- en emissieeisen, die de automobielindustrie stelt alsmede aan Europese wet- en regelgeving. Om de Nederlandse markt goed te kunnen bedienen is GFI een samenwerking aangegaan met ABC Autogas voor het importschap van GFI producten in Nederland.

GFI levert in samenwerking met de auto-importeur onder andere de LPG-sets voor de Peugeot modellen, waaronder de 508, evenals voor alle nieuwe Subaru's. Voor meer informatie of GFI kunt u op de website www.gficontrolsystems.eu kijken.Hondruglaan 89b
5628 DB Eindhoven
Tel. 040 248 7555

KvK: 53714067
BTW: NL850987039B01
IBAN: 123456


Bel ons op:
040 248 7555!

Wij zijn bereikbaar
op werkdagen
tussen 8:00 - 17:00 uur.